Το ξωτικό του Αϊ Βασίλη

ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Το ξωτικό του Αϊ Βασίλη – Τώρα που τα παιδιά έστειλαν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, τι λέτε να παίξετε ένα μαγικό και ξεκαρδιστικό παιχνίδι με τα παιδιά που θα κρατήσει έως την ημέρα που θα στείλει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα;

Στο Βόρειο Πόλο, ο Άγιος Βασίλης έχει πολλούς βοηθούς που κάνουν την Χριστουγεννιάτικη σεζόν ξεχωριστή, όπως το The Elf on the Shelf. Αυτός ο αξιαγάπητος χαρακτήρας επισκέπτεται τα σπίτια των μικρών παιδιών κάθε μέρα από τον Δεκέμβριο έως την ημέρα που ο Άγιος Βασίλης θα τους φέρει τα δώρα και φέρνει τη μαγεία του Βόρειου Πόλου στο σπίτι σας.

Κάθε νύχτα επιστρέφει στον Βόρειο Πόλο, για να διηγηθεί στον Άγιο Βασίλη την μέρα του με τα παιδιά .

Τα παιδιά λατρεύουν να ξυπνούν κάθε πρωί και να αναζητούν πού βρίσκεται το ξωτικό μέσα στο σπίτι και τί ζαβολιά έχει σκαρφιστεί! Μπορούν να του μιλήσουν και να στέλνουν γράμματα στον Άγιος Βασίλη.

Ξεκινάτε με το να αγοράσετε ένα μικρό ξωτικό και να το αφήσετε ένα πρωί μαζί με ένα γράμμα που θα εξηγεί πως θα μείνει μαζί σας έως την ημέρα που ο Άγιος Βασίλης θα φέρει το δώρο. Το έχει στείλει ο Άγιος Βασίλης για να βλέπει αν είναι καλά παιδιά.  Το όνομά του θα το διαλέξουν τα παιδιά. Θα τρώνε μαζί, θα παίζουν μαζί, θα διαβάζουν μαζί…. Κάθε βράδυ που τα παιδιά θα κοιμούνται θα «επιστρέφει» στον Β. Πόλο, και τότε εσείς θα ετοιμάζετε και μία νέα μικρούλα αστεία σκανταλιά! Το επόμενο πρωί τα παιδιά θα ψάχνουν να ανακαλύψουν που έχει τρυπώσει και τι νέα σκανταλιά σκαρφίστηκε!!!:

 

Σας έχουμε και κάποιες ιδέες για σκανταλιές!
 

Σας άρεσε ;

τότε ψηφίστε το η κοινοποιήστε το

Print Friendly, PDF & Email
2 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

twinsfun

Γεια σας και χαρά σας Είμαι ο twinsfun δηλαδή ο μπαμπάς Γιάννης , δημιουργός και διαχειριστής του twinsfun.gr. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος προσπαθούμε με την Φαίδρα και τον Θανάση να φτιάξουμε κάτι που θα σας αρέσει ,θα σας διασκεδάσει και αν καταφέρουμε να προάγουμε και την μάθηση μέσα από αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.Καλή διασκέδαση λοιπόν και αν έχετε ιδέες για υλικό που θα θέλατε να δείτε στο twinsfun.gr μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email από την φόρμα επικοινωνίας μας,θα χαρούμε να τις διαβάσουμε και ίσως να τις υιοθετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση