Εισαγωγικά σχόλια του μπαμπά Γιάννη και της μαμάς Μαρίας.

Η ιστοσελίδα αυτή φτιάχτηκε και αφιερώνεται στον Θανάση στην Φαίδρα και στην Αθηνά με πολύ αγάπη.

Ο σκοπός της είναι εκπαιδευτικός και ψυχαγωγικός για όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ο Θανάσης η Φαίδρα και η Αθηνά θα μπορούν σε πρώτη φάση να εξοικειωθούν με την πλοήγηση σε μία ιστοσελίδα ,να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια ,να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους μέσα από το forum και αργότερα όταν θα αποκτήσουν περισσότερη εξοικείωση ,να μπορούν να καταγράψουν τις εμπειρίες τους και να καλλιεργήσουν τις ιδέες τους για θέματα που τα απασχολούν.

Αργότερα όταν έχουν αποκτήσει τις βασικές δεξιότητες πλοήγησης και διαδραστικής επικοινωνίας θα μπορέσουν να κατανοήσουν την πλοήγηση στον πίνακα ελέγχου του wordpress κυρίως τον τρόπο με τον οποίο γίνεται δημιουργία και δημοσίευση ενός άρθρου ή ενός θέματος στο forum.

Σε επόμενο επίπεδο όσο η ηλικία και η περιέργεια αυξάνουν θα μπορούν να διαχειριστούν όλα τα επιμέρους στοιχεία του πίνακα ελέγχου. Το τελικό στάδιο της εκπαίδευσης θα είναι να μπορούν να στήνουν μία ιστοσελίδα από την αρχή, να προσαρμόζουν το θέμα ,να κατεβάζουν τα απαραίτητα πρόσθετα και να τα παραμετροποιούν.

Οι βασικοί διαχειριστές και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας είμαστε οι γονείς.

Αυτό σημαίνει οτι οποιαδήποτε επικοινωνία από και προς αυτή την ιστοσελίδα είτε μέσω email είτε μέσω forum , ελέγχεται διεξοδικά και αυστηρά από εμάς έτσι ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητες παρεμβάσεις τρίτων.

Επιπρόσθετα σχόλια τα οποία θα περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες αλλά και σχόλια υβριστικά τα οποία προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με οποιοδήποτε τρόπο ,θα φιλτράρονται και θα διαγράφονται.

Τα μόνα στοιχεία που αυτή η ιστοσελίδα θα αποθηκεύει είναι το email σας που καταχωρήσατε με δική σας συναίνεση στο newsletter μας και τα στοιχεία που δώσατε όταν δημιουργήσατε λογαριασμό.Τα στοιχεία σας αυτά δεν θα κοινοποιηθούν πουθενά με κανένα τρόπο αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που θα σας στείλουμε newsletter με τα νέα μας άρθρα (αν ποτέ στείλουμε).Εννοείται ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από την βάση μας.

Για λόγους συντήρησης και μόνο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται κάποια στιγμή να υπάρξουν διαφημίσεις στις σελίδες ,θα προσπαθήσουμε αυτές να είναι κόσμιες και μέσα στην θεματολογία του twinsfun.