Τι είναι τα παιχνίδια κουίζ factile;

παιχνίδια από το playfactile.com

Μάθετε τι είναι τα παιχνίδια κουίζ factile από το playfactile.com

Με λίγα λόγια το playfactile.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα εκμάθησης που επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν παιχνίδια – κουίζ factile για τους μαθητές τους.

Με αυτό τον τρόπο η εκμάθηση μετατρέπεται σε διασκέδαση. Οι μαθητές χωρίζονται σε ομάδες και η κάθε ομάδα έχει το δικό της avatar , το παιχνίδι – κουίζ ξεκινά και οι ομάδες συναγωνίζονται ποια θα απαντήσει τις περισσότερες ερωτήσεις έτσι ώστε να πάρει τους περισσότερους πόντους. Η καλύτερη ομάδα κερδίζει και κατά αυτό τον τρόπο προάγεται η μάθηση και η ευγενής άμιλλα.

Στην πραγματικότητα το playfactile.com είναι μία πλατφόρμα για όλους.Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια και να παίξουν με τους φίλους τους.

Επισκεφθείτε τον δικτυακό τους τόπο και δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας παιχνίδια με την δωρεάν έκδοση.

Για μεγαλύτερη διασκέδαση υπάρχει και η έκδοση επί πληρωμή. σε αυτή υπάρχει πληθώρα έτοιμων παιχνιδιών – κουίζ που μπορείτε να παίξετε στην Αγγλική γλώσσα αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα που σου δίνει με την λειτουργία buzz-in , οι χρήστες να απαντούν στις ερωτήσεις μέσα από το κινητό τους η το tablet τους σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε factile παιχνίδια – κουίζ στο twinsfun.gr στην κατηγορία παιχνίδια –> factile quizzes και να παίξετε με τους φίλους σας.

Καλή διασκέδαση

Σας άρεσε ;

τότε ψηφίστε το η κοινοποιήστε το

Print Friendly, PDF & Email
0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

twinsfun

Γεια σας και χαρά σας Είμαι ο twinsfun δηλαδή ο μπαμπάς Γιάννης , δημιουργός και διαχειριστής του twinsfun.gr. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος προσπαθούμε με την Φαίδρα και τον Θανάση να φτιάξουμε κάτι που θα σας αρέσει ,θα σας διασκεδάσει και αν καταφέρουμε να προάγουμε και την μάθηση μέσα από αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.Καλή διασκέδαση λοιπόν και αν έχετε ιδέες για υλικό που θα θέλατε να δείτε στο twinsfun.gr μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email από την φόρμα επικοινωνίας μας,θα χαρούμε να τις διαβάσουμε και ίσως να τις υιοθετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση