Τα καλύτερα τραγούδια της Billie Eilish

Το φαινόμενο Billie Eilish , ακούστε τα καλύτερα τραγούδια της

Τα καλύτερα τραγούδια της Billie Eilish – Διαβάζουμε από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια :

Η Billie Eilish   (γεννημένη 18 Δεκεμβρίου, 2001) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ”Ocean Eyes” κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια θεάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019. Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ”Don’t Smile At Me” κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα ”Up Next” του μήνα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go” κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019. Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των τσαρτς σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες απ’το άλμπουμ να φτάνουν τις πρώτες θέσεις το τσαρτ, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy. Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική αλλά και το ιδιαίτερο στυλ ρούχων της.



Σας άρεσε το άρθρο μας ;

τότε ψηφίστε το η κοινοποιήστε το

Print Friendly, PDF & Email
0 - 1

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

twinsfun

Γεια σας και χαρά σας Είμαι ο twinsfun δηλαδή ο μπαμπάς Γιάννης , δημιουργός και διαχειριστής του twinsfun.gr. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος προσπαθούμε με την Φαίδρα και τον Θανάση να φτιάξουμε κάτι που θα σας αρέσει ,θα σας διασκεδάσει και αν καταφέρουμε να προάγουμε και την μάθηση μέσα από αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.Καλή διασκέδαση λοιπόν και αν έχετε ιδέες για υλικό που θα θέλατε να δείτε στο twinsfun.gr μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email από την φόρμα επικοινωνίας μας,θα χαρούμε να τις διαβάσουμε και ίσως να τις υιοθετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση