Κουίζ Τα 10 πιο παράξενα ζώα

Παίξτε και μάθετε τα 10 πιο παράξενα ζώα στον πλανήτη

Το Κουίζ Τα 10 πιο παράξενα ζώα , είναι ένα διαδραστικό βίντεο , μέσα από το οποίο θα πρέπει να απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις καθώς το παρακολουθείς. Το βίντεο αυτό αφορά τα 10 πιο παράξενα ζώα του πλανήτη.

Προσπάθησε να απαντήσεις όλες τις ερωτήσεις και να συγκεντρώσεις 10 πόντους.

Αν παίζετε το παιχνίδι αυτό από υπολογιστή η tablet τότε οι ερωτήσεις θα εμφανίζονται κανονικά, σε περίπτωση που το παίζετε από κινητό τότε θα εμφανιστεί ένα μοβ εικονίδιο και θα πρέπει να πατήσετε πάνω του για να ανοίξει η ερώτηση.


Σας άρεσε ;

τότε ψηφίστε το η κοινοποιήστε το

Print Friendly, PDF & Email
5 - 1

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

twinsfun

Γεια σας και χαρά σας Είμαι ο twinsfun δηλαδή ο μπαμπάς Γιάννης , δημιουργός και διαχειριστής του twinsfun.gr. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος προσπαθούμε με την Φαίδρα και τον Θανάση να φτιάξουμε κάτι που θα σας αρέσει ,θα σας διασκεδάσει και αν καταφέρουμε να προάγουμε και την μάθηση μέσα από αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.Καλή διασκέδαση λοιπόν και αν έχετε ιδέες για υλικό που θα θέλατε να δείτε στο twinsfun.gr μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email από την φόρμα επικοινωνίας μας,θα χαρούμε να τις διαβάσουμε και ίσως να τις υιοθετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση