Αναγνώρισε τα ζωάκια

Για να παίξετε αυτό το quiz με θέμα : αναγνώρισε τα ζωάκια – θα πρέπει να το έχετε ανοίξει με chrome ο οποίος υποστηρίζει την λειτουργία μικροφώνου και να έχετε μικρόφωνο ενσωματωμένο στον υπολογιστή σας.Η πιο εύκολη λύση είναι να παίξετε αυτό το quiz από το laptop σας ή το κινητό σας τα οποία και τα δύο έχουν μικρόφωνο πάντα όμως με chrome.

Πατήστε το ανάλογο κουμπί και πείτε δυνατά την απάντηση σας,καλό θα ήταν στον χώρο που είστε να μην υπάρχουν εξωτερικές παρεμβολές.

Κοίτα προσεκτικά τις φωτογραφίες και πες ποιό ζωάκι είναι.

Αναγνώρισε τα ζωάκια καμήλα
Αναγνώρισε τα ζωάκια άλογο

Σας άρεσε ;

τότε ψηφίστε το η κοινοποιήστε το

Print Friendly, PDF & Email
0 - 1

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

twinsfun

Γεια σας και χαρά σας Είμαι ο twinsfun δηλαδή ο μπαμπάς Γιάννης , δημιουργός και διαχειριστής του twinsfun.gr. Αν και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος προσπαθούμε με την Φαίδρα και τον Θανάση να φτιάξουμε κάτι που θα σας αρέσει ,θα σας διασκεδάσει και αν καταφέρουμε να προάγουμε και την μάθηση μέσα από αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.Καλή διασκέδαση λοιπόν και αν έχετε ιδέες για υλικό που θα θέλατε να δείτε στο twinsfun.gr μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email από την φόρμα επικοινωνίας μας,θα χαρούμε να τις διαβάσουμε και ίσως να τις υιοθετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση